Изпити по немски в Алианс

Алианс предлага на изучаващите немски език в ученическите групи подготовка и възможност за участие в изпитите на Гьоте-институт за младежи съответно за нивата А1, А2 и В1. Изпитите Fit in Deutsch 1, Fit in Deutsch 2 и Goethe-Zertifikat B1 се организират при наличието на група от поне 10 кандидата и се провеждат на място в една от сградите на Алианс.

Тъй като Алианс работи в тясно сътрудничество с Гьоте-институт, чиито сертификати имат валидност в цял свят, интересът към участие в изпитните сесии е голям и всяка година нашите кандидати се представят отлично.


Fit 1 in Deutsch в Алианс
Fit 2 in Deutsch в Алианс
Goethe-Zertifikat B1 в Алианс

Сертификатът за успешно положен изпит

  • удостоверява обективно знанията и уменията на кандидатите
  • допринася за трупането на опит в изпитни ситуации
  • мотивира за по-нататъшно изучаване на немския език

 

Повече от две десетилетия Алианс работи в тясно сътрудничество с Гьоте- институт, като предлага качествена подготовка за изпитите по немски език, интегрирана в процеса на обучение и съобразена с изискванията на тази образователна институция.

Нашите високоспециализирани учители по немски език са сертифицирани изпитващи на изпитите на Гьоте-институт, като на много от тях им е гласувано доверие да работят и за самата институция. Свържете се с нас, за да получите повече информация.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече Ok